بله، همسر و فرزندان زیر 21 سال متقاضی میتوانند برای دریافت ویزا درخواست بدهند.
ایالات متحده بزرگترین اقتصاد جهان را دارد و کار در امریکا یکی از اهداف افرادی است که این کشور را برای زندگی انتخاب کردهاند. برای کار در امریکا، نیاز به ویزای کاری امریکا دارید. دو نوع ویزای کار وجود دارد؛ ویزای کاری دائمی(مهاجرتی) و ویزای کاری موقت(غیرمهاجرتی).
با دریافت ویزای کاری دائمی امریکا میتوانید برای همیشه در ایالات متحده زندگی کنید. اما چنانچه شرایط لازم برای دریافت ویزای کاری مهاجرتی امریکا را نداشته باشید، میتوانید برای دریافت ویزای کاری موقت(غیرمهاجرتی) امریکا اقدام کنید.
دارنده ویزای کار میتواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را هم به امریکا ببرد. در این مقاله در خصوص انواع ویزای کار امریکا، شرایط دریافت و نحوه درخواست اطلاعات کامل آورده شده است.
چنانچه تخصص و مهارت کافی برای کار در امریکا را دارید، میتوانید برای دریافت ویزای کار امریکا اقدام کنید. انواع ویزای کار دائمی امریکا عبارتند از:
چنانچه تخصص و مهارت کافی برای کار در امریکا را دارید، میتوانید برای دریافت ویزای کار امریکا اقدام کنید. انواع ویزای کار دائمی امریکا عبارتند از:
ویزای EB-1 مخصوص افرادی است که توانایی فوقالعادهای در حوزههای آکادمیک و تحقیقاتی، تجارت، هنر، ورزش و … دارند. خانواده دارندگان ویزای EB-1 میتوانند از طریق ویزای E-14 و E-15 که مخصوص همسر و فرزندان است، برای دریافت اقامت ایالات متحده اقدام نمایند. البته در نظر داشته باشید، فرد دارنده ویزا باید فرم I-140 تاییدشده داشته باشد.
ویزای EB-2 مناسب متخصصان دارای مدرک تحصیلی و سابقه شغلی(حداقل 10 سال تجربه) است. درصورتیکه متقاضی دارای فرم I-140 تاییدشده باشد، خانواده ایشان میتوانند از طریق ویزای E22 و E23 برای دریافت ویزای ایالات متحده اقدام کنند.
ویزای EB-3 مناسب افرادی است که مدرک لیسانس یا معادل خارجی آن را دارند. علاوهبراین، کارگران ماهر و غیرماهر که از طرف یک کارفرمای امریکایی پیشنهاد کار دارند هم میتوانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند. برای اخذ ویزای EB-3، باید گواهی کار داشته باشید. درصورتیکه متقاضی دارای فرم I-140 تاییدشده باشد، خانواده ایشان میتوانند از طریق ویزای خانواده(همسر و فرزندان) برای دریافت اقامت درخواست بدهند.
این ویزا مخصوص برخی کارکنان مذهبی، کارمندان پست، کارمندان بازنشسته سازمانهای بینالمللی و … میباشد. در نظر داشته باشید، متقاضیان این ویزا به گواهی کار نیاز ندارند.
ویزای EB-5 مناسب افرادی است که در شرکتهای تجاری جدید سرمایهگذاری 1.8 میلیون دلاری انجام داده و حداقل 10 کارگر تماموقت ایالات متحده را استخدام مینمایند. سرمایهگذاران خارجی همچنین میتوانند با سرمایهگذاری به مبلغ 900000 دلار در یک پروژه تجاری جدید و در یک حوزه شغلی هدفمند، 10 کارگر تماموقت ایالات متحده را استخدام کنند و از این طریق برای دریافت ویزای EB-5 اقدام نمایند. در نظر داشته باشید، این ویزا نیازی به گواهی کار ندارد و به سرمایهگذاران و خانواده ایشان گرین کارت امریکا هم تعلق میگیرد.
چنانچه متقاضی شرایط لازم برای دریافت ویزای کاری دائمی امریکا را نداشته باشد، میتواند برای ویزای کاری موقت اقدام کند و پس از چند سال نوع ویزایش را تغییر دهد.
برای اخذ ویزای کاری موقت امریکا، کارفرما درخواستی به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) ارسال میکند.
متقاضی هم از کشور مبدا برای ویزا درخواست میدهد و پروسه بررسی پرونده به جریان میافتد. چنانچه متقاضی شرایط لازم را داشته باشد، ویزای کاری موقت برای ایشان صادر شده و متقاضی میتواند به امریکا سفر کند. انواع ویزای کاری موقت امریکا عبارتند از:
ویزای H1B مناسب افرادی است که در حوزههای آکادمیک تخصصی خاص دارند و یا دارای مدرک تحصیلاتی دانشگاهی میباشند. به منظور دریافت این ویزا، به یک جاب آفر از سوی کارفرمای امریکایی نیاز خواهید داشت. در نظر داشته باشید این اقامت 3 سال اعتبار دارد.
ویزای H-2A و H2B مناسب کارگران موقت فصلی در حوزه کشاوزی میباشد. به طور کلی، این اقامت 1 سال اعتبار دارد.
ویزای H-3 مناسب افرادی است که قصد دارند از فرصتهای آموزشی در ایالات متحده استفاده کنند.
ویزای I مناسب اعضای واجد شرایط مطبوعات خارجی از جمله خبرنگاران، سردبیران و مشاغل مشابه میباشد. در صورتیکه این رسانه دارای یک دفتر در ایالات متحده باشد، متقاضی با دریافت ویزای I میتواند به طور نامحدود در این کشور بماند.
ویزای L مناسب افرادی است که به طور موقت و از طرف شرکت به امریکا منتقل میشوند. این افراد بسته به موقعیت کاری، میتوانند برای ویزای L-1A (سطح مدیریتی) و یا ویزای L-1B (از طریق یک تخصص) درخواست بدهند. در نظر داشته باشید، ویزای L-1A اعتبار 3 ساله دارد، اما ویزای L-1B فقط 1 سال اعتبار دارد.
ویزای O مناسب افرادی است که توانایی یا دستاورد فوقالعادهای در صنایع مختلف دارند.
ویزای P مناسب ورزشکاران و هنرمندانی است که به منظور اهداف کوتاهمدت به ایالات متحده سفر میکنند.
ویزای R برای اعضای فرقههای مذهبی صادر میگردد.
ویزای E مناسب سرمایهگذارانی است که قصد سرمایهگذاری در ایالات متحده را دارند. افرادی که به منظور راهاندازی کسبوکار یا سرمایهگذاری به امریکا سفر میکنند، باید برای اخذ ویزای E اقدام نمایند.
مهمترین شرایط اخذ ویزای کاری امریکا عبارتند از:
علاوهبراین، بسته به نوع ویزا و کشوری که از آن برای ویزا درخواست میدهید، باید شرایط دیگری را هم در نظر داشته باشید. فرایند اخذ ویزای کاری امریکا پیچیدگیهای زیادی دارد و متقاضیان در خصوص همه مراحل از نوع ویزا گرفته تا نحوه درخواست و … باید اطلاعات کافی داشته باشند.
به منظور بالا بردن شانس موفقیت، پیشنهاد میشود برای درخواست ویزا از یک مشاور کاربلد و حرفهای کمک بگیرید. سام مهاجر با بیش از 20 سال سابقه درخشان در امر مهاجرت، صفر تا صد فرایند دریافت ویزا را برعهده گرفته و در تمام این مسیر، همراه شما خواهد بود.
همکاران ما بسته به شرایط و ترجیحات شما، بهترین نوع ویزا را پیشنهاد داده و این پروسه را به نحوی پیش میبرند تا در کمترین زمان ممکن موفق به دریافت ویزا شوید. به منظور دریافت اطلاعات بیشتر، با همکاران ما در سام مهاجر در ارتباط باشید.
مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری امریکا عبارتند از:
روند درخواست ویزا و مراحل آن بسته به نوع ویزا تعیین میگردد. اما به طور کلی باید مراحل زیر را برای دریافت ویزای کاری امریکا در نظر بگیرید.
در مرحله اول باید نوع ویزا را انتخاب کنید. بسته به شرایط و اهدافی که دارید، میتوانید برای ویزای دائمی یا ویزای موقت کار در ایالات متحده درخواست بدهید.
در مرحله دوم باید فرم DS 160 یا فرم DS-260(بسته به نوع ویزای درخواستی) را تکمیل کنید. در این فرم مواردی همچون اطلاعات متقاضی، سابقه سفر و تجارب شغلی ایشان آورده شده است. بعد از اینکه USCIS درخواست شما را تایید کرد، پرونده شما به مرکز ملی ویزا(NVC) ارسال میشود. NVC یک شماره پرونده برای درخواست شما اختصاص میدهد. پس از پرداخت هزینهها، از متقاضی خواسته میشود مدارک لازم را ارسال کند.
پس از تکمیل فرم درخواست ویزا، باید تمام مدارک لازم را جمعآوری کنید. علاوهبراین چنانچه سفرهای زیادی داشتهاید، بهتر است مدارک مربوطه را نیز آماده کنید.
پس از تکمیل فرم درخواست ویزا و آمادهسازی مدارک، باید در مصاحبه ویزا شرکت کنید. در جلسه مصاحبه، افسر اداره مهاجرت بسته به مدارک ارائهشده از شما سوالاتی میپرسد. احراز هویت بایومتریک هم در روز مصاحبه انجام خواهد شد. در نظر داشته باشید، افراد زیر 13 سال به مصاحبه نیازی ندارند.
در مرحله آخر درخواست شما بررسی شده و باید منتظر نتیجه نهایی باشید. چنانچه افسر پرونده توجیه شود و مدارک شما کامل باشد، برای شما ویزا صادر خواهد شد و میتوانید آماده سفر شوید.
هزینه درخواست ویزای کاری امریکا، شامل موارد زیر میباشد.
علاوهبر موارد ذکرشده، هزینههای زیر را هم بخاطر داشته باشید.
فرایند دریافت ویزای کاری آمریکا معمولا پیچیده و زمانبر است، اما سام مهاجر با بکارگیری تیمی متخصص در این حوزه و ارتباطات قوی با نهادهای مربوطه، این پروسه را تا حد زیادی تسهیل کرده است. برخی از خدمات سام مهاجر در حوزه دریافت ویزای کاری عبارتند از:
مشاوره رایگان برای دریافت ویزای کار
برعهده گرفتن صفر تا صد پروسه اخذ ویزا( اخذ ویزا، خرید بلیط و …)
پشتیبانی پس از ارائه خدمات(مشاوره در خصوص اقامت و …)
فرایند اخذ ویزای کاری امریکا در مقایسه با ویزاهای دیگر، به زمان بیشتری نیاز دارد. مدت زمان پردازش پروندهها بسته به نوع ویزا و شرایط متقاضی متفاوت میباشد. به طور کلی، فرایند بررسی پروندهها و صدور ویزا بین 2 تا 3 ماه طول خواهد کشید.
تضمینی برای دریافت ویزای کار آمریکا وجود ندارد؛ چرا که تصمیم نهایی برعهده اداره مهاجرت میباشد. با این وجود، سام مهاجر موفقیت در پروسه دریافت ویزا را تضمین میکند.
این تضمین نشاندهنده تعهد ما به کیفیت خدمات میباشد و به متقاضی این اطمینان را میدهد که مراحل اخذ ویزا با جدیت تمام دنبال شوند و ویزا در کوتاهترین زمان ممکن به دست متقاضی برسد.
مهم ترین شرط دریافت ویزای کاری امریکا، داشتن جاب آفر از طرف یک کارفرمای امریکایی است. در این نوع ویزا، کارفرما اسپانسر متقاضی میشود و از جانب ایشان برای دریافت مجوز کار از وزارت کار ایالات متحده اقدام میکند.
محدودیت سنی برای دریافت ویزای کار آمریکا وجود ندارد. با این وجود، افراد زیر 40 سال شانس بیشتری برای دریافت این ویزا دارند.
هزینه ویزای کار آمریکا بسته به نوع ویزا متفاوت میباشد. با این حال، هزینه درخواست ویزای کار آمریکا حدودا 200 دلار است.
بله، همسر و فرزندان زیر 21 سال متقاضی میتوانند برای دریافت ویزا درخواست بدهند.